Kezeléseink

A szemed a legjobbat érdemli!

Sasszem NO-TOUCH PRK kezelés

Sasszem NO-TOUCH PRK kezelés

Érintésmentes és biztonságos

Szeretnél végre megszabadulni a szemüvegedtől, de a szem érintésétől a hideg is kiráz? Akkor válaszd a Sasszem NO-Touch PRK kezelést. Magyarországon egyedül a Sasszemklinikán találhatod meg ezt a teljesen érintésmentes kezeléstípust.

ÚJ Sasszem FEMTO Smart Kezelés

ÚJ Sasszem FEMTO Smart Kezelés

A legnagyobb pontossággal méri és kezeli a szem magasabb rendű fénytörési hibáit a SCHWIND PERAMIS, a világ egyik legfejlettebb hullámfront és topográfiás mérőeszköze és a SCHWIND AMARIS lézer MULTIDIMENZIÓS szemkövető rendszerének köszönhetően.

Sasszem PRK kezelés

Sasszem PRK kezelés

Gazdaságos és biztonságos

Ha a biztonságos és tökéletes eredmény mellett fontos számodra az is, hogy a pénztárcád is kímélj, akkor Neked a Sasszem PRK kezelést ajánljuk. A kezelés után azonban számíts arra, hogy 2-3 napot gyógyulással kell majd töltened.

Sasszem FEMTO kezelés

Sasszem FEMTO kezelés

Gyors és biztonságos

A Sasszem FEMTO kezelést azoknak ajánljuk, akik a mozgalmas hétköznapoktól nehezen tudnak elszakadni vagy . Mindössze 1 nap pihenés után vissza lehet térni a megszokott mindennapokhoz. A kétlézeres kezelés másik nagy előnye, hogy teljesen fájdalommentes, így a gyógyulási idő is zökkenőmentes lesz.

Sasszem Presbymax kezelés

Sasszem Presbymax kezelés

50 felett is Sasszemmel

Észrevetted, hogy az utóbbi időben egyre távolabbra kell tartanod az újságot, hogy el tudd olvasni a betűket? Akkor valószínűleg Téged is utolért az öregszeműség. Azonban ne aggódj, a Sasszem Presbymax kezeléssel ettől a gondodtól is meg tudunk szabadítani.